Utazni hátizsákkal, hátizsákot választani innen a legpraktikusabb

Kisvárosban élünk, viszonylag kieső kertvárosi részen. Az üzletek, orvosi rendelő, bankok több km-es távolságra vannak tőlünk. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekek más városba járnak óvodába, iskolába. Mindennapi életünk szervezéséhez elengedhetetlen az autóhasználat, de előfordul már, hogy a tömegközlekedést vettük igénybe. Elég kellemetlen, ha a kocsi a garázsban állva reggel, induláskor úgy dönt nem indul el. Ekkor improvizálásra van szükség, hiszen meg kell oldani, hogy mindenki eljusson munkahelyre, óvodába-iskolába. Ezzel egyidejűleg gondoskodni kell arról is, hogy az autó is mihamarabb eljusson szervizbe. Nagy bosszúság ez, de többször előfordult már velünk. Így hozzá vagyunk szokva és megtanultuk a problémát viszonylag higgadtan, gördülékenyen kezelni.

A városi tömegközlekedésre teljesen ráillik a „külön műfaj” jelző, főleg, ha az ember kisgyerekekkel, csomagokkal próbálja megoldani. Egy óvodás kötelező kelléke az állatkás hátizsák, plüssjáték, cumi, uzsonnáról maradt fél vajaskifli. Emellett egy iskolás is viszi a tesicuccot, rajztáblát és akkor még nem beszéltük a dzsekiről, pulcsiról, iskolaköpenyről. Ha busszal, vagy vonattal vágunk neki az útnak én ilyenkor általában egy nagyobb hátizsákra „váltok”, amibe megpróbálok minden szükséges dolgot bepakolni. Azért is tartom praktikusnak, mert ilyenkor a két kezem szabadon marad amire ilyen helyzetekben elég nagy szükség szokott lenni.

Persze minden helyzetben más, ami praktikus, mert nyilván nem ugyanolyan táskát választok, amikor a gyerekekkel karöltve utazom a villamoson, vagy amikor színházba megyek, vagy shoppingolni a barátnőimmel. Nem is beszélve arról, hogy nekünk lányoknak fontos a külcsín és a stílus is, míg a férfiaknak inkább a praktikum az elsődleges.

Van egy táska webshop a neten, ahol – és ezt túlzás nélkül állíthatom – bármilyen célra, vagy alkalomra meg lehet a megfelelő táskát találni. Én nagyon hamar visszatérő vásárlójuk lettem, annyira jó élmény volt az első itteni vásárlásom. Emlékszem, táskarendezőt kerestem, mert nem volt már türelmem minden reggel átpakolgatni minden holmimat egyik kedvenc táskámból a másikba, így úgy döntöttem, megkönnyítem az életemet, és beszerzek egy ilyet. A www.annataska.hu oldalon meg is találtam a megfelelőt. De örömmel láttam, hogy mennyi más klassz dolog is kapható még itt! Nemcsak táskákat, hanem egyéb kiegészítőket, öveket és pénztárcákat is lehet itt vásárolni nemcsak hölgyek, hanem férfiak számára is és még uniszex darabok is vannak némely típusokból.

A táskamániásoknak ez olyan, mintha Gombóc Artúr beszabadulna egy csokigyárba és az sem tudná, melyik finomságot kóstolja. Én is így voltam ezzel: anyagban, színben és funkcióban széles választék várt, nem is beszélve a megbízható márkákról és az igencsak baráti árakról.

A webáruház felülete más első pillantásra is esztétikus, szépek a színei. Én egyébként is kedvelem a pasztell árnyalatokat, számomra mindig nagyon nőies benyomást keltenek, a betűtípusokról nem is beszélve. Az összhatás nagyon szépnek és harmonikusnak tűnik számomra. A  webshop menüje áttekinthető, jól átgondolt, könnyedén megtalálhatjuk benne, amit keresünk. A baloldali sávban a táskák márkák és típusok szerint vannak osztályozva. Ezeken kívül találhatunk még öveket, pénztárcákat, neszesszereket és táskarendezőket is itt.

Típus szerint nagyon bőséges a választék, vannak itt kézi-, test-, válltáskák, de ha oldal- vagy borítéktáskát esetleg hátitáskát keresünk itt, minden bizonnyal akkor is sikerrel fogunk járni. Hölgyek és urak számára is nagyon dekoratív, stílusos darabok állnak rendelkezésre, ez jól látszik a főoldalon is. A táska webshop által forgalmazott népszerű márkák pedig az oldal tetején vannak menüpontokba szedve, ezzel is segítve az eligazodást. Olyan márkák képviselői találhatók meg itt, mint a Bugatti, Tamaris, Jana, Marco Tozzi, Kimmidoll vagy Anekke. Ha pedig nincs konkrét elképzelésünk a fentieket illetően, akkor szűrőket is lehet használni, nemre, típusra de még színre is.

A termékekről szép, igényes részletgazdag fotók vannak feltöltve és termékleírás is van minden darabhoz, ami az anyagot, a színt és a méretet illeti. Ez nagyban megkönnyíti, hogy a vásárló dönteni tudjon egy-egy termék beszerzése mellett. A képek valóban olyannak mutatják a termékeket, amilyenek. Én még sohasem csalódtam egy innen vásárolt táskát, övet vagy pénztárcát illetően sem, mindig azt kaptam, amire számítottam. Inkább kellemes csalódásokra volt példa, hiszen a táska vagy pénztárca még szebb volt „élőben”, mint a képen.

Nagyon sokféle táskát szereztem már ebből a webáruházból, nemcsak magamnak, de a gyerekeknek, férjemnek is, de a család többi tagja, barátnők is kaptak már innen meglepetést. Legutóbb például apukám szülinapjára választottam innen pénztárcát, de olyan is előfordult már, hogy a húgom kapott egy klassz hátizsákot ajándékba.

Az árak nagyon kedvezőek, gyakran előfordulnak 5-10%-os mértékű akciók is. Vásárolni regisztráció nélkül is lehet, de van egy úgynevezett hűségprogram, ami miatt mindenképpen megérni rászánni a regisztrációra pár percet és néhány kattintást. A hűségprogram a fent említettek szerint regisztrált és bejelentkezett vásárlók számára érhető el. A pontok a rendelések leadása után íródnak jóvá, minden megvásárolt termék után. A számításuk attól is függ, hogy eleve akciós, vagy teljes árú terméket választunk. Ugyanis az akciós termékek bruttó árának 3, míg a nem akciós darabok bruttó árának 5%-a íródik jóvá pontgyűjtő számlánkon, melyet a fiókunkban könnyedén nyomon követhetünk. Nagyon előnyösnek tartom ezt a lehetőséget. Mindössze arra kell figyelni, hogy a pontokat jóváírástól számított 180 napon belül fel kell használni és csak termékekre lehet levásárolni, szállítási költség jóváírására például nem.

A vásárlás könnyedén lebonyolítható, pár kattintás és a kiszemelt termék a kosárba helyezhető. Szeretem, hogy többféle fizetési és szállítási mód van, hogy mindenki kiválaszthassa számára a legmegfelelőbbet. A szállítás időtartama a rendelés leadásától számított 1-5 munkanap, ha több terméket rendelünk, akkor 1-8 munkanap is lehet.  15.000.- Ft, vagy ezt az összeget meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes. A csomagot kérhetjük GLS futárszolgálattal az általunk megadott címre, de ha az a megoldás szimpatikusabb, Pick-Pack pontra is elmehetünk érte egy alkalmas időpontban. Fizetni utánvéttel is lehet, futárnál, bankkártyával is, de Barionon keresztül vagy előre utalással is kiegyenlíthetjük rendelésünk végösszegét.

Az ügyfélszolgálaton nagyon udvarias és gördülékeny az ügyintézés. Ha kérdésünk, kérésünk vagy bármilyen észrevételünk van, email-en vagy telefonon is el lehet őket érni.

Én nagyon szeretek itt vásárolni és sok ismerősömnek ajánlottam már ezt a táska webáruházat. Tényleg minden feltétel adott hozzá, hogy egyhamar a kedvencünkké váljon. Sokszínű a választék, nemcsak táskatípusok, de színek, anyagok és stílusok tekintetében is. Kedvezőek az árak, mindig vannak akciók és kedvezmények. Ha itt vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb szintű kiszolgálást és minőségi termékeket fogsz a pénzedért kapni.

Tehát, ha valakinek színházba, rendezvényre, alkalomra, vagy kirándulni, utazáshoz van szüksége táskára és mindenképpen biztatom, hogy csak és kizárólag ebből a táska webshopból válasszon.