Aktivitásmérő sportórával közlekedem a városban

Közlekedés a városban – autóval rémálom, tömegközlekedéssel praktikus, gyalogszerrel feltöltődés

Személyes tapasztalatom alapján nagyon sokan vagyunk mi, városlakók. Nem kell sokfelé járni ahhoz, hogy az ember ezt észrevegye. Elég, ha csak beül az autóba, és megpróbál A-ból B-be eljutni. Üzenem azoknak, akik az elején még hozzám hasonló naiv módon ezzel próbálkoztak: ne tegyék! Legalábbis, ha hasonló a napi rutinjuk az emberek 90%-ához, tehát leginkább a reggeli és a délutáni csúcsban közlekednének, ne tegyék. A városban órákat elvehet az ember életéből az, hogy a dugóban időzik, és számolja az ácsorgással töltött perceket. Én most már, ha tehetem, a városban a tömegközlekedést használom, mert kiszámíthatóbb és sokkal gyorsabb. De még így is sokszor érzem azt, hogy szükségem van egy kis kikapcsolódásra, ami túlmutat a város benzingőzös központján.

Városi sétához megfelelő sportóra is dukál

Ezért ma már még a városon belül is igyekszem megtalálni azokat az útvonalakat, amik kevésbé sűrűn jártak. Illetve keresem a zöldterületet is, ahol lehet egy nagyobbat sétálni egy szellemileg fárasztó nap után. És hogy még inkább az egészségemnek szentelhessem ezt a pár percet, nemrégiben aktivitásmérő sportórát is beszereztem a BestMarkt-ról, hogy még inkább tudjam monitorozni a teljesítményemet. Ha esetleg ti is gondolkodnátok hasonló óra beszerzésén, jó szívvel ajánlom, hogy ti is kattintsatok a BestMarkt katalógusára az alábbi linken: https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128. Itt ugyanis minden órát meg fogtok találni a témában, ami érdekelhet benneteket.

Aktivitásmérő a BestMarkt oldaláról

Persze, amikor egy ismerősöm a figyelmembe ajánlotta az oldalt, és felvetette az ötletet, azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák a sportórákat. Szerencsére azonban a BestMarkt a hozzám hasonló potenciális vásárlókra is gondol. Így, ha kattintotok a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128 linken, látni fogjátok, hogy az oldal alján található egy rövid összefoglaló a termékpalettáról. Így, ha vásárlás előtt tisztázni szeretnétek, mit is kerestek, nagyon ajánlom, hogy az összefoglalót is olvassátok el! Segít ugyanis tisztázni, mi a különbség a sportóra, aktivitásmérő, okos óra és a fitneszkarkötő között. Márpedig ezek fontos információk lehetnek. Hiszen lehet, hogy mindenre kiterjedő funkcióval rendelkező okos órát kerestek, de mivel nem ismeritek, hogy ez miben tér el mondjuk a fitnesz karkötőtől, esetleg rossz terméket vásároltok!

A tájékoztató mellett nagyon hasznos az oldal keresője is. A termékpaletta hihetetlenül változatos, gyakorlatilag minden ismert és népszerű gyártó termékeit megtaláljátok az oldalon. Így az okostelefonhoz párosítható Huawei, Samsung, Sony, vagy éppen Honor órák sem hiányozhatnak a készletből. Arra persze érdemes nagy hangsúlyt fektetni, hogy olyan órát szerezzetek be, amely ténylegesen kompatibilis a mobiltelefonotokkal. Ezt segítendő az oldalon a megfelelő operációs rendszerre is rá tudtok szűrni. Így akkor is megtaláljátok a nektek való kínálatot, ha Android, és akkor is, ha iPhone készülék mellé kerestek órát. A gyártó és a kompatibilitás beállítása mellett be tudjátok állítani a nektek megfelelő ársávot is, ekkor ár-érték arányban a legmegfelelőbb elérhető készülékeket fogja nektek kilistázni az oldal.

És ha mindezzel megvagytok, elérkezett az idő, hogy átgondoljátok, milyen funkciókra van szükség az órába. Így aztán a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128 linken rá tudtok szűrni például a GPS, az aktivitásmérő, vagy az alvásfigyelő funkciókra is. Akik a mozgásuk monitorozására használnák az órát, mint én, azoknak figyelmébe ajánlom, hogy a BestMarktnál a fentieken túl lehetőség van azt is beállítani, milyen szenzorokkal rendelkezzen az áhított óra! Akik pedig esetleg szó szerint egész nap hordanák az órát, és egy percre sem válnának meg tőle, azoknak a vízállóság funkciót is érdemes lehet bepipálni.

Remélem, tudtam segíteni nektek ezzel a kis összefoglalóval, hogy ti is megtaláljátok a megfelelő sportórát a számotokra! Én nagyon elégedett vagyok a BestMarkt kínálatával, és legközelebb is innen fogok vásárolni.