Városba utazni? Na mégmit nem! Helyette inkább vásárolok

Arról már korábban írtam Nektek, hogy a városi közlekedés az én életemben egy külön stresszforrás. Már a gondolatától a falnak megyek, nem még akkor, ha el is kell indulnom a városba ügyeket intézni. A tömeg, a rengeteg közlekedési eszköz, az állandó bűz, az elviselhetetlen zaj és a rendkívül szennyezett levegő mind olyan tényezők számomra, melyek kizárják, hogy élvezzem a városi közlekedést.

Ezért a lehető legritkábban indulok a városba, vásárolni is online szoktam, főleg azóta, mióta megismerkedtem a LORD shop észvesztő kínálatával. Náluk aztán tényleg MINDENT meg lehet vásárolni (mindent is!), hiszen a webáruház széles körben árul kozmetikai cikkeket, higiéniai termékeket, tisztítószereket és babacuccokat is. Így a háziasszonyok kedvenc áruháza a LORD shop. Ahogy az enyém is.

Hogyan rendelek online? Elárulom!

Minden hónapban feladok egy nagyobb összegű rendelést, ennek hála a helyi boltban csak kisebb vásárlásokat kell megejtenem, a városi üzleteknek pedig még a közelébe sem megyek. A szállítás GLS futárral történhet az egész ország területére, 2-3 munkanap alatt vehetőek át az így postázott termékek. A LORD shop azonban sajátos túrajárattal is rendelkezik. Én ezt a lehetőséget szoktam kihasználni. Bizonyos településekre adott időpontokban ellátogatnak és kiszállítják a megvásárolt termékeket. Természetesen a túrajáratnál történő átvétel esetén is lehet utánvéttel vásárolni, bankkártyával vagy készpénzzel fizetni. Én nagyon szeretem ezt a lehetőséget, mert családias hangulata van, egy kisbolt vagy drogéria területén való vásárlást idézi számomra. Másrészt személyesebb is, a szállító sráccal már jól ismerjük egymást.

Ami a legjobb, hogyha 8000 Ft felett vásároltok a LORD shop -on, a szállítás – mindkét említett formában természetesen – teljesen ingyenes. Mivel én az egész havi ilyen irányú vásárlásainkat így intézem, ezért számomra a szállításért soha nem kell fizetni. Így még inkább megéri, hiszen online egyszerűbben, gyorsabban válogathatok, nem kell harcolnom a tömeggel és még pakolnom, cipekednem se kell. Ezt mind megoldják helyettem a LORD shop munkatársai.

Folyamatos akciók várnak

Nem mellesleg az árak is nagyon kedvezőek, a folyamatos akcióknak hála pedig szinte mindig van olyan termék, amelyet extra olcsón tudok megvásárolni. A LORD shop oldalán jelenleg is őrületes akciók futnak. A legnépszerűbbek a pelenkacsomagok minden méretben, a pelenka és popsitörlő csomagok egyben. Természetesen a popsitörlőket a pelenkától külön is megtalálhatjuk a webshopban, ugyancsak akciósan. Hogy ne csak a babák, de az anyukák is jól járjanak, a különféle tisztítószerek és a samponok is nagyon jó áron kaphatóak most meg. Érdemes követni a LORD shop oldalt, hiszen folyamatosan készülnek valamilyen árengedménnyel.

De nemcsak kedvezményekben, hanem újdonságokban sincsen hiány. Jelenleg mosószerekkel, öblítőkkel és különböző márkás higiéniai termékekkel készültek, így a vásárlók nem maradnak le semmiről, hiszen a LORD shop polcai folyamatosan töltve vannak a legfrissebb, innovatív árucikkekkel.

Átlátható termékkeresés

Az oldalon való keresés igencsak egyszerű, köszönhetően a világos, letisztult megjelenésének és a logikus termékpalettának. A kategóriák egyértelműen vannak megnevezve és értelemszerűen csoportosítva, így szinte lehetetlen elveszni a termékek tengerében. Minden termékcsoport pontosan azt tartalmazza, amire gondoltok akkor, mikor elolvassátok a kategória megnevezését. Tökéletes keretet adnak tehát a csoportoknak. Hogy hogyan is érdemes keresni a webáruházban? A bal oldali menüválaszték listázza, hogy mely típusú termékek vásárolhatók meg a webshopban. Így megtaláljuk az online termékeket, az akciós havi termékeket, a vitaminokat, a pelenka próbacsomagokat, a napozáshoz köthető kozmetikumokat, értelemszerűen szájmaszkot is, hiszen manapság sajnos szinte mindenhol szükségünk van rá. Ez a jövőben is nagy valószínűséggel így marad majd. Az elmaradhatatlan pelenkatermékeket is felfedezhetjük a választékban, hiszen azokra minden családban szükség van mindaddig, míg a gyerekek nem lesznek teljesen, éjjel-nappalra szobatiszták. Nem feledkeztek el továbbá a nedves törlőkendőkről sem (melyek szettben is megvásárolhatóak), a baba- és gyerekárukról, a háztartási cikkekről, a női és férfi kozmetikumokról (természetesen külön kategóriába gyűjtve), a szájápolásról, a borotvákról, az egészségügyi termékekről és a szappanokról sem. Láthatjátok, hogy tényleg egy hagyományos, fizikailag is létező drogéria teljes kínálata felfedezhető a LORD shop weboldalán.

Aki még inkább tovább szeretne menni és megrögzötten ragaszkodik egy-egy ismert márkához, vagy éppen nem ismeri azokat, de jókat hallott róla és szeretné kipróbálni, más módon is szelektálhat a termékek között. A bal oldalon ugyanis a webshopon megvásárolható márkák is listázásra kerültek, mi több, könnyen követhetően, ábécé sorrendben. Ennek köszönhetően a keresés roppant egyszerű. Adott márka nevére kattintva a LORD shop máris kilistázza számotokra, hogy mely termékek kaphatóak adott márka által gyártva. Ha pedig nemcsak a márka, de az ára is számít, egy gördülő sávban állíthatjátok be, milyen árfekvésben szeretnétek megkeresni az adott terméket. A pénz nem lehet akadály, ugyanis már nagyon alacsony áron is elérhetőek az alapvetően szükséges háztartási cikkek mindenki számára. A LORD shop gondoskodik arról, hogy minden háztartás színvonala adott legyen, hitvallásuk a magas minőségű termékek nyújtása mindenki számára, elérhető áron.

Néhány termék, amelyet biztosan ismertek

Mi sem bizonyítja jobban a LORD shop elhivatottságát, mint az, hogy a LORD borotvákat forgalmazza. Igen, jól olvastátok! A LORD borotvák széles körben ismertek, kínálatukban megtalálhatóak az eldobható női-férfi borotvák és a hagyományos pengék is. De mondok még jobbat: a LORD shop égisze alatt kerülnek forgalmazásra a LORD sebtapaszok és hozzájuk tartoznak a Sleepy pelenkák is. A Sleepy pelenkák fogalma tényleg kikerülhetetlen a kisgyerekes családok körében. Mindhárom olyan termékcsoport, amely abszolút minden háztartásban megtalálható. Azt gondolom, nincs otthon, amely ne találkozott volna a LORD shop termékeivel.

A termékek keresésének témájától kissé elkalandoztam, pedig bizony azt is fontos megemlíteni, hogyha sem márkához nem ragaszkodunk, sem pedig fogalmunk sincs arról, melyik csoportban helyezkedhet el az, amire éppen szükségünk van, akkor egyszerűen a bal felső sarokban található keresőbe beírva a cikk nevét máris megkapjuk a releváns találatokat. Így már csak annyi a dolgunk, hogy válasszunk a termékek közül. Rendkívül egyszerű, nem igaz?

Online vásárolni számomra a világ egyik legjobb dolga, a pandémia alatt és azóta is én csak és kizárólag az internet segítségével rendelek mindent házhoz. Miért idegeskednék a kilométeres sorokban állva az áruházakban? Hiszen stresszmentesen és egyszerűen intézhetem a vásárlást online is, például a LORD shop segítségével.

Nem véletlenül mondom azt, hogy legyen bármilyen hangulatos és gyönyörű egy nagyváros, közlekedjen az ember akár airwheel segítségével, akár kerékpárral vagy autóval, soha nem fogja átélni azt a nyugalmat, amelyet egy falu nyújthat. Így én kerülöm a városi közlekedést és tényleg csak vészhelyzetben teszem be a lábam egy zsúfolt, nagy lélekszámú település kapuján. Mondjuk ha kórházba kerülök esetleg vagy hasonló. Máskor sohasem.