A katalógus, amit órákig böngésztem

Nem rossz dolog, hogyha az ember nyitott az új dolgokra. Én mindig igyekeztem az lenni, és nem mondani ítéletet semmiről, amit még nem ismerek. 

Szerettem figyelni az embereket, ahogy a városban sétáltam. A csoszogó öreg nénik látványa mindig megmelengette a szívem, de érdeklődve figyeltem a nálam bátrabb, bevállalósabb kortársaimat is. Sokan jártak közülük furcsa, újszerű, már-már űrbéli eszközzel. Nagyon tetszettek ezek, de sokáig csak szemeztem velük. A kedvencem az AirWheel. Rendkívül gyorsan lehet vele közlekedni, és meg kell mondjam, elég menők azok, akik ilyesmivel járnak. 

Mivel már rég gondolkozom rajta, úgy döntöttem, nem várok tovább, és beszerzek egyet. Neki is láttam a kutatásnak. Mivel nem akartam kismillió boltot végig járni, így az internetre hagyatkoztam. Eszembe jutott, hogy a múltkor javasolták nekem az akcioleso.hu-t. Amikor mondták, épp nem akartam vásárolni semmit, de most már itt az ideje, hogy szétnézzek itt: akcioleso.hu/media-markt-akcios-ujsag. 

Az oldal lényege az, hogy a nagy áruházak kínálatát gyakorlatilag egy helyen megtalálja az ember, de nem úgy, mint egy hagyományos webshopban. Itt minden bolt külön megtekinthető, különös tekintettel az akciós ajánlatokra. Külön kategóriát tartanak fent a kedvezményes árú termékekre, és a különböző szolgáltatásokra beváltható kuponokra is.

Ahogy hogy elkezdtem ott nézelődni, egyre inkább rájöttem, hogy ez bizony elég király dolog. Sőt, igazából jó nagy bolondság volt, hogy eddig végig jártam az összes boltot, hogyha jó áron akartam megvenni valamit, és sokszor még így is előfordult, hogy nem jártam sikerrel. 

Az oldal segítségével pillanatok alatt úgy éreztem, mintha bejártam volna a főváros és agglomerációjának összes üzletét. Olyanokba is eljutottam így, ahová fizikaliag sohasem, vagy nagyon ritkán tértem be. 

A legtöbbet a Media Markt katalógusnál időztem el. Ugyan AirWheel-t nem találtam benne, viszont megragadta a figyelmem az a sokféle műszaki cikk, amelyek fel voltak oda sorakoztatva. A laptopokat néztem a legtöbbet. Már régóta szükségem lenne egyre, de eddig nem vettem rá magam, hogy nekiálljak keresni, itt viszont remek ajánlatokat láttam. A linkjét lementettem magamnak (akcioleso.hu/media-markt-akcios-ujsag), hogy a testvéreimnek is meg tudjam mutatni, mit találtam. 

Még végig lapoztam 3 másik nagyáruház katalógusát is. Úgy lekötötte a figyelmem, hogy észre sem vettem, mennyi az idő. Te jó ég, ilyen sokáig nézegettem az újságokat?! Hát igen. Na de minek is tagadjuk, ha valami tényleg hasznos, akkor az elragadja az embert! 
Igaz, hogy nem ülhetek a végtelenségig a számítógép felett, hiszen rengeteg teendőm van, de holnap biztosan folytatom. Egy ekkora oldalon biztos vagyok benne, hogy találnom kell egy olyan menő járgányt is! 

akcioleso.hu/media-markt-akcios-ujsag