A városban közlekedve már a székhelyemet is láthatom

A városi közlekedés egy nagyon trükkös dolog. Amíg vidéken éltem, szinte mindent el tudtam érni a biciklimmel. A fővárosban azonban meg kellett tanulnom, hogy miként lehet kialakítani az optimális útvonalat. A folyamat során egyébként nagyon megszerettem a tömegközlekedést. Máig vannak olyan buszok és villamosok, amikről nyíltan kijelenthetem, hogy a kedvenceim. Persze egy nap be szeretnék szerezni egy autót, az pedig majd mindent meg fog változtatni.

A prioritásaim azonban jelenleg máshol voltak, nem is véletlen, hogy egy hete rátaláltam erre az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” kiírásra a kereséseim során. Szerettem volna kitörni az átlagos életemből és egy vállalkozást indítani, ehhez pedig a Topcégalapítás óriási segítséget nyújtott.

Már az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratban össze van foglalva minden ami fontos. Én azonban egy kicsit részletesebben is kitérnék arra, hogy miért is egyedi az a szolgáltatás, amit ők nyújtanak. A Topcégalapítás legjobb ismertetőjele az, hogy rendkívül egyenesek és mindent világosan elmagyaráznak számunkra. Az oldal kinézete is nagyon igényes, emellett pedig a kialakítás is olyan, hogy nem fogunk eltévedni.

Az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratban is olvashattuk azt a hihetetlen ajánlatot, hogy székhely igénylése esetén ingyenes a cégalapítás. Ez nekem nagyon tetszett, úgyhogy igényeltem is náluk. Azóta sem volt gond velük és nagyon pozitív a kapcsolatunk.