Szervó olajért tűvé tettem a várost

Én vidéken nőttem fel, úgyhogy nekem a városi közlekedés a mai napig idegőrlő. Egyszerűen nem tudom megszokni a zsúfolt buszokat, a tömött villamosokat és az ideges sofőröket. Talán éppen ezért mindig nyitottan szemlélem az alternatív közlekedési módokat, például az elektromos rollert vagy az airwheel-t. Volt szerencsém egy ilyen masinát kipróbálni a múltkor és alig tudtam rajta maradni. Minden elismerésem azoké, akik a tömegben, az embereket kerülgetve nem esnek vele orra.

Nem csak azért okos megoldás egy ilyen közlekedési eszköz, mert nem lehet vele dugóba kerülni, hanem mert a fenntartása és a karbantartása is jelentősen egyszerűbb. Nem olyan régen például szervó olajat kerestem a kocsimba, de sehol nem találtam. A szervó olaj nagyon hasznos dolog, egészen pontosan nem dolog, hanem csökkentett súrlódású kenőanyag. Javítja az olaj és egyéb kenőanyagok kenési képességeit, ezért megéri beszerezni és rendszeresen használni. Én is a közelmúltban ismerkedtem meg vele, az egyik kollégám mesélt róla, de engem meggyőzött, nem vitatom a szervó olaj hasznát. Éppen ezért akartam venni, hogy kipróbáljam, beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, de sehol nem találtam az interneten.

szervó olaj

Végül egy kis eldugott autósboltban sikerült ráakadnom. De megérte elzarándokolni érte a város másik végére, mert nagyon jót beszélgettem az eladó sráccal, aki mellesleg autószerelő és hasznos tanácsokkal látott el a szervó olaj használatával kapcsolatban, de egyéb autós kérdéseket is megbeszéltünk. Hiába, mi, férfiak bármikor és bármeddig el tudunk beszélgetni az autókról.