Közlekedjünk a városban könnyedén az új motorgumikkal

A városi közlekedés egy nagyon fontos dolog. Konkrétan teljesen más érzete lesz egy városnak, ha megfelelő közlekedési rendszerrel rendelkezik. Emlékszem, hogy mikor felköltöztem Budapestre, mennyire önállónak éreztem magam csak amiatt, mert külső segítség nélkül el tudtam jutni akárhova. A diákigazolványommal 3000 forint volt csak a havi bérlet, ami mindenre érvényes volt. Ennek segítségével pedig szép lassan felfedeztem magamnak az egész várost.

Az egyik kedvenc dolgom egyébként csak felülni egy buszra és elmenni a végállomásig. Nem szoktam előre megnézni, hogy hova visz és ez ad egy plusz izgalmat az egésznek. Persze volt néhány utazásom, ami nem sikerült olyan csodálatosan. Néha a végállomás közelebb volt, mint gondoltam volna. Esetleg olyan helyre vitt a busz, amit inkább elkerültem volna. Ettől függetlenül rengeteg boldog és izgalmas órát adott nekem ez az egész.

Most azonban már az új motoromon fedezem fel a várost inkább. Alapból nagyon szeretek csak elrobogni a város különböző részei felé, de mindig is gondot okoztak az olyan dolgok, mint például a motorgumi csere. Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Az egyik ismerősöm azonban egy kiváló megoldást ajánlott nekem a www.motortire.hu képében. Miután már hetek óta azt hallgatta, hogy mennyire nem vagyok elégedett a helyi bolttal, azt mondta, hogy nézzek fel ide és biztosan nem fogok csalódni.

Követtem is a tanácsát és miután hazaértem, fel is mentem a www.motortire.hu oldalára. Az első kellemetes meglepetés egyértelműen az volt, hogy nem idegesítő, vibráló szpotokkal fogadtak. Helyette azonnal láthattam, hogy mi az oldal legfontosabb funkciója. Ez a motorgumi kereső volt. Alatta azonban még egy rövid listát is találhatunk, amely felsorolja az éppen akciós termékeket. Természetesen ezt a listát érdemes rendszeresen átnézni, hiszen mindig találhatunk valami érdekeset.

De térjünk rá a lényegre. A motorgumi kereső használata könnyű lesz azok számára is, akik nem annyira jártasak a netes világban. Egyszerűen csak be kell írnunk a járművünk főbb adatait és így csak azokat a gumikat fogja kiadni, amik illenek is hozzá. Ezzel pedig egy nagy félelmemet sikerült elhessegetni, azon kívül, hogy időt is sokat spórol az ember. Őszintén, egy motorgumi vásárlás nem valami kétfilléres beruházás, szóval nem csoda, ha aggódva vásárolunk – ezt értettem félelem alatt. Nagyon kellemetlen lett volna, hogy ha a kicsomagolás után döbbenek én is rá, hogy nem lesz jó a motoromhoz a gumi…

www.motortire.hu

Így azonban ezt az akadályt sikerült könnyedén leküzdeni és végignézhettem magam is a hatalmas listán. Ez tényleg mindenkit elégedettséggel fog eltölteni. Főleg akkor, ha majd meglátjuk, hogy a www.motortire.hu milyen árakkal rendelkezik. Álmodni sem mertem volna hasonlóról a helyi kisboltban. Így azonban sokkal olcsóbban tudtam beszerezni a motorgumit és ráadásul még az időmmel is tudtam egy picit tehát spórolni. Ezt a kedvezményes árat egyébként még a kiszállítási díj sem tudta ellensúlyozni negatívan.

Úgyhogy nem volt többé semmi indokom arra, hogy a sokkal limitáltabb helyi motoros boltot használjam motorgumi beszerzésére. Egy rövid böngészés után ki tudtam választani azt a gumit, ami a leginkább megfelelt az elvárásaimnak. A kosárba helyezés után meg kell adnunk a szállítási adatainkat. Ha valaha adtunk már fel postai csomagot, akkor ezzel sem lesz problémánk. Végül pedig még azt is kiválaszthatjuk, hogy miként szeretnénk fizetni. Az egész ezerszer kényelmesebb volt, mint bármi, amit korábban tapasztaltam. A www.motortire.hu pedig hozta a minőséget, amit elvártam tőle és másoknak is csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat.