Ötletelés airwheelezés közben

Az egyik kolléganőmmal, akivel nagyon jóban vagyok, szerencsére közel is lakunk egymáshoz. Így szinte minden reggel együtt utazunk munkába. Ez először autóval történt, de egyikünk sem szeretett vezetni az őrült fővárosi forgalomban, így úgy döntöttünk, más alternatívát keresünk. Szóba került a biciklizés is, ám ezt gyorsan elvetettük, ugyanis a kolléganőm nem tud bicajozni. Más megoldásra volt szükség. Ekkor ajánlotta az egyik ismerősünk az airwheelt, mint a városi közlekedés egyik új formáját. Mindkettőnknek megtetszett az ötlet, ezért úgy gondoltuk, adunk neki egy esélyt. Annyira bejött a dolog, hogy azóta is minden nap ezzel az eszközzel járunk dolgozni, és közben nagyon jókat beszélgetünk.

Az egyik ilyen alkalommal szóba került, hogy a főnökünk nemsokára férjhez fog menni, és mi lenne, ha szerveznénk neki a vállalat hölgytagjaival egy munkahelyi lánybúcsút. Mindketten jónat tartottuk az ötletet, így elkezdtünk jobban belemenni a részletekbe. Tudtuk, hogy a lánybúcsúk elmaradhatatlan kelléke az egyenpóló, amire nekünk is szükségünk lesz egy ilyen esemény lebonyolításához. Ekkor merült fel az egyedi póló rendelés, amihez nekem már volt is ötletem, hiszen rendelkeztem tapasztalatokkal erről a dologról korábbról.

Mindenképp magunk szerettük volna a felsőt megtervezni, hogy minél személyesebb legyen a dolog. Fontos volt, hogy rajta legyen a cég logója, hiszen mégis csak munkahelyi lánybúcsú szervezéséről beszélgettünk. Elhatároztuk, hogy ahogy beérünk a munkahelyre, észrevétlenül megpróbálunk kicsit utánanézni jobban a részleteknek. Hogy hogyan és mennyi idő alatt készül el a megrendelt ruhadarab, nem volt mellékes szempont, hisz szorított minket az idő rendesen. A főnökünk esküvője vészesen közeledett.

Mint azt megtudtuk, kis számú rendelés esetén nem kell aggódni a házhoz szállítás ideje miatt, mert a boltban helyben, rögtön kinyomtatják a megvásárolni kívánt pólót. Ennek nagyon örültünk, mert aggódtunk amiatt, hogy a szoros határidő miatt nem fogjuk tudni véghezvinni a tervünket. De nem kellett sokat bajlódnunk, a kolléganőm befáradt az üzletbe, ott pedig a személyzet nagyon kedvesen kiszolgálta, és minden kívánságát igyekezett teljesíteni.

A póló maga egy nagyon szép kék árnyalatú darab volt a cégünk logójával és egy vicces felirattal arra vonatkozóan, hogy a főnökünk leányévei az esküvővel véget fognak érni. A ruhadarab nagyon kellemes tapintású puha pamut volt, így senkinek sem volt kifogása az ellen, hogy viselje a lánybúcsún.

A főnökünk nagyon meglepődött, és meg is hatódott egyben. Azt mondta, hogy sose gondolta volna, hogy ennyire figyelmesek vagyunk, és hogy évek múltával is képesek vagyunk meglepni. A pólót is büszkén hordta, és többször is megdicsérte, hogy mennyire igényes, mutatós darabot sikerült kiválasztanunk. Szerencsére az esemény nagyon jól sikerült, végig nagyon oldott, önfeledt hangulat uralkodott. A kolléganőmmel mi is meglepődtünk, hogy egy egyszerű munkába való utazás során felmerült ötletből valóban sikerült megvalósítanunk a lánybúcsút. Nagyon büszke voltam magamra is és a kolléganőmre is, hogy mindent sikerült ilyen jól megszerveznünk, és hogy mennyire jól sikerült az egész esemény!